September 24, 2014

Easy like Sunday morning!


Η αλήθεια είναι ότι μου λείπουν τα πρωινά του σ/κ!

Για να είμαι ακριβής τα σ/κ του καλοκαιριού,γιατί το ρολόι της Φωτεινής ρυθμίστηκε για τα καλά με αποτέλεσμα να ξυπνάει πλέον και τα σ/κ από τις 7:15!


Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη Κυριακή πρωί πριν ανοίξουν τα σχολεία,οπότε με αυτήν την σελίδα αποχαιρετώ τα πρωινά χουζουράκια...

Καλό απόγευμα..

6 comments:

  1. H μικρή σου είναι μια κουκλιτσα!!!Λατρεύω πως αποτυπώνεις τις καθημερινές στιγμές...Μου έφτιαξε η διάθεση με την σύνθεσή σου!!!

    ReplyDelete
  2. Η Φωτεινή όσο μεγαλώνει τόσο και ομορφαίνει...μια δεσποινίδα πια...οι φωτογραφίες σου πραγματικά μοναδικές, και ο τρόπος που τις βάζεις στο χαρτί ακόμα πιο μοναδικός! λατρεύω το στυλ σου! νομίζω οτι θα σε σκραπ-λιφτάρω κάποια στιγμή, θα το προσπαθήσω τουλάχιστον! καλό φθινόπωρο να έχουμε Μαράκι!

    ReplyDelete
  3. Πόσο αγαπώ αυτές τις φωτεινές σελίδες με την Φωτεινούλα!!!Όπως είπε και η Σοφία μας φτιάχνουν την διάθεση οι συνθέσεις σου!!!Φιλιά πολλά!!

    ReplyDelete
  4. Εντάξει ,Μαρία ,είναι πανέμορφο.Τα γράμματα του τίτλου μόνη σου τα έκοψες?

    ReplyDelete
  5. Mαρακι τι όμορφη! χαζεψα λίγο και τις προηγούμενες. Τόοοοσο όμορφες!

    ReplyDelete
  6. Τι τέλεια σελίδα Μαράκι!!!!!!!!!Κι εγω ειμαι φαν σου και το ξερεις και μακάρι να μας χάριζες πολλές τετοιες σελίδες πιο συχνά!!!!να χαιρεσαι την πεντάμορφη σου!!!πολλα φιλια!!!

    ReplyDelete